NAK BUAT DUIT DARIPADA MINYAK MASAK YANG TERPAKAI?

Lepas ni anda tak perlu buang dah minyak masak lepas pakai sebaliknya boleh tukarkan ia kepada duit

Ini kisah saya buat duit daripada minyak masak terpakai

Hai,  Saya Puan Suhaili. Sebelum ini merupakan seorang pekerja makan gaji. 

Dengan takdir Allah, mak saya telah terkena kanser payudara. Oleh sebab nak jaga mak, saya decide untuk berhenti kerja. 

Namun tak lama selepas itu mak saya meninggal. Masa ini saya berasa patah hati dan sedih sekali.

Tapi kematian emak saya ini juga menyebabkan saya berfikir dan seterusnya mendapat idea. Saya tertanya-tanya, kenapa mak sakit sedangkan mak jaga makan dan dia merupakan nurse.

Akhirnya baru saya teringat bahawa dia pakai deodorant, sabun dan barang barang high harsh chemicals daripada pasaraya. Benda ini ada banyak Paraben yang sikit-sikit dan lama-kelamaan boleh menyebabkan kanser.

Bagaimana saya dapat idea?

Dari situ saya mula kaji produk homemade. Saya pergi kelas sana sini dan sanggup bayar beribu untuk dapatkan ilmu pembuatan sabun.

Tujuan memang untuk kegunaan keluarga je sebab anak masih kecil dan kulit diorang sensitif sangat.

Oleh sebab bosan duduk di rumah, saya menulis kat Facebook dan tunjukkan gambar sabun dan produk yang saya buat.

Dari situ kawan-kawan yang terbaca nak beli. Dari seketul, ke 20 ketul akhirnya jadi 2000 ketul. Sampai kena ambil staff 5 orang untuk bahagian production sebab saya dah tak mampu buat sorang.

Sejak itu juga saya sering dijemput masuk TV untuk berkongsi tentang apa yang saya buat ni. Pabila makin ramai kenal, akhirnya ramai yang bertanya tentang kelas dan nak belajar.

Dari situlah timbul idea untuk saya adakan kelas ini.

Memperkenalkan...

Kelas Belajar Buat Sabun Cold Process

(Ini adalah panduan digital dalam bentuk video. Anda tak perlu hadir kelas atau menunggu sebarang penghantaran dari posmen)

Apa yang anda akan dapat melalui program ini?

guna minyak masak

Anda akan belajar bagaimana menjadikan minyak masak terpakai kepada sabun basuh pinggan sendiri.

Tanpa bahan kimia

Anda akan belajar menghasilkan sabun yang sangat berkualiti tinggi tanpa bahan kimia bahaya yang langsung tidak akan merosakkan kulit.

sabun untuk kulit

Anda juga akan belajar membuat sabun yang penuh dengan gliserin iaitu pelembut semulajadi yang sangat baik untuk kulit daripada minyak terpakai.

Keistimewaan & Kelebihan Kelas Belajar Buat Sabun Cold Process

Mudah Difahami

Penyampaian sangat mudah difahami tak kira peringkat usia akan mudah faham.

Semudah ABC

Teknik semudah ABC menghasilkan sabun basuh pinggan sendiri dari rumah tanpa bahan tersembunyi yang membahayakan kulit.

Gerenti Jadi

Video step-by-step, anda follow je gerenti jadi. Kelas ni kat FB Group sahaja. Anda boleh belajar guna phone je, tak payah keluar rumah.

Siapakah yang akan mengajar?

Kelas ini akan dikendalikan oleh Puan Suhaili Baharudin, iaitu seorang pembuat sabun yang sudah berpengalaman beberapa tahun membuat sabun sendiri dari rumah. Beliau pernah beberapa kali keluar di suratkhabar dan rancangan television tempatan seperti rancangan Nona, Majalah 3 dan Borak Kopitiam.

Anda juga akan ditemani dan dibantu dengan hampir 4000 student lain yang sudah menyertai program ini.

kisah kejayaan mereka yang telah menyertai program ini

Berapa yuran nak daftar Kelas Sabun Online ni?

PAKEJ NEWBIE

Set Untuk Yang Baru Nak Cuba
RM 50
  • Sabun Basuh Pinggan (buku)
  • Sabun Badan (Palm Oil)
  • FB Group Support Dengan 4000 Students
  • Video Step By Step

PAKEJ SERIUS

Set Untuk Yang Serius Mahu Buat Duit
RM 150
  • Sabun Basuh Pinggan (buku)
  • Sabun Basuh Pinggan (cecair)
  • Sabun Basuh Baju (serbuk)
  • Sabun Muka & Badan - Olive Oil
  • Sabun Badan - Coconut Oil
  • Sabun Cantik - Swirl
  • Sabun Cantik - Tembikai
  • Sabun Badan (Palm Oil)
  • FB Group Support Dengan 4000 Students
  • Video Step By Step
Popular

100% JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN kalau anda masih tak berjaya menghasilkan sabun selepas Join Kelas ini!

Lepas join Kelas Sabun Online ni..

(Ini adalah panduan digital dalam bentuk video. Anda tak perlu hadir kelas atau menunggu sebarang penghantaran dari posmen)

Hakcipta Terpelihara © 2021UmmuBelle.com | Dibuat Dengan ❤ Di Maran